• Standaard

(Sport)massage

 

Ontspanningsmassage

Tegenwoordig zijn er steeds meer kantoorbanen waarbij je vijf dagen per week gedurende 8-9 uur, in een verkeerde werkhouding zit. Hierdoor komt er extra belasting op de wervelkolom en bovendien ligt de werkdruk steeds hoger dan voorheen. Daardoor ondervinden de meeste mensen steeds vaker of méér stress.

Lichamelijk en geestelijke (over)belasting kunnen o.a. ontstaan door hoge werkdruk, emotionele gebeurtenissen, conflicten of prestatiedruk. Hierdoor ervaren we lichamelijke en geestelijke spanningsklachten. Deze kunnen zich uiten op verschillende plaatsen in het lichaam zoals nek, rug, heupen of schouders. Ook hoofdpijn, prikkelbaarheid, gespannenheid en vermoeidheid zijn enkele voorbeelden van spanningsklachten.

Dankzij een ontspanningsmassage zullen je klachten verminderen of zelfs verdwijnen na meerdere sessies. Heb je geen last van bovenstaande klachten? Dan kan een ontspanningsmassage nog steeds een positieve bijdrage leveren aan de balans van lichaam en geest.  

 

Sportmassage

Men denkt vaak dat sportmassage alleen maar bedoelt is voor de topsport. Echter is dit niet het geval. Ook juist voor amateur(sporters) kan sportmassage een positieve bijdrage leveren aan het optimaliseren van je lichaamsbalans. Sportmassage heeft namelijk een bevorderlijk effect op verstoorde spierspanningen in het lichaam. Het helpt je spieren en lichaam te herstellen en de conditie van je spieren te onderhouden.

Doordat er tijdens een sportmassage een verhoogde doorbloeding optreed in ons vaatstelsel zullen de afvalstoffen beter en sneller afgevoerd worden, waardoor het lichaam plaats maakt om voedingsstoffen beter en sneller op te nemen. Uiteindelijk zal dit leiden tot een beter herstel van het lichaam.

Structureel een massage inplannen in je levensstijl zorgt ervoor dat je spieren soepel worden en blijven, je mobiliteit verbetert en het draagt bij aan hogere prestaties. Je kunt voor meerdere klachten terecht bij een sportmasseur zoals: vermoeidheid, spierpijn, myogelosen (verhardingen), verhoogde spanning, stijfheid, kramp. Ook kunnen vroegtijdig blessures ontdekt worden middels een behandeling.

Het eerste consult wordt altijd vooraf gegaan door een gratis anamnese van plusminus 30 minuten. Voor zowel sport- als ontspanningsmassage wordt een tarief gerekend van €25,- per behandeling.

 

Hygiëne

Aangezien de hygiëne in onze praktijk hoog in het vaandel staat dient niet alleen de sportmasseur hier zorg aan te dragen, maar ook de klant. Je zorgt altijd dat je gedoucht bent alvorens je naar de sportmasseur toe komt.

 

Tarieven

De tarieven zoals genoemd op deze website zijn voor particulieren geldend vanaf 1 september 2017 tot en met 31 september 2018. Betaling dient contant te gebeuren. Er is geen mogelijkheid tot pinnen. Geplande afspraken dienen uiterlijk één dag (24u) voor de behandeling te worden geannuleerd anders worden de kosten voor de behandeling bij u in rekening gebracht. Annulering kan alleen telefonisch via 06-26154898.

 

Nieuws

 • Een kickstart voor het nieuwe jaar

  "Meer fitness" behoort niet zonder reden tot de top drie van de goe...

  Lees meer
 • Gezond snacken met noten

    Denk je bij noten al snel ieuwwwww… dikmaker….? Ze be...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Coach / Training

  Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

  Lees meer...
 • Jiu-jitsu

  Jiu-jitsu

  Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt.

  Lees meer...
 • Overstapservice

  Overstapservice

  Overstappen naar Sportcentrum Coach?

  Lees meer...
 • Loes Koopmans

  "Ik ben Loes Koopmans, gezellige sociale meid, 27 jaar oud, samenwonend in Valkenswaard en al vanaf kleins af aan overgewicht."

  Loes Koopmans

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.