GRATIS
DAGPAS
FITNESS

Sporten bij Sportcentrum Coach in Waalre

Bij Sportcentrum Coach kan je terecht voor fitness. Voor zowel volwassenen als de jeugd. Onder begeleiding van onze gecertificeerde Coaches helpen we je op gang met starten van fitness en met het behalen van jouw doelstellingen. Indien gewenst kan je ook starten met een extra stok achter de deur. Dit kan door middel van de Personal Coaches die aanwezig zijn om jou te helpen.
 

Groepsfitness
Groepslessen zijn bij Sportcentrum Coach enorm populair. Voor veel mensen is dit dé manier om fit te worden op een leuke manier. Er zijn verschillende lessen van Zumba (dansen) tot aan Spinning (fietsen). De Body & Mind lessen (Pilates) en de Budo sporten (zelfverdediging en vechtsporten) zijn bij Sportcentrum Coach het populairst. Kom tot rust met deze lessen of leef je juist uit!

Zie in onze app het huidige "corona"rooster of log hier in.
Nog geen toegang tot de app? Klik hier.

Zelf ervaren?
Naast de fitness en groepsfitness mogelijkheden is er veel meer mogelijk. Zo hebben we voor zowel ouderen als jongeren wat. Van een valpreventiecursus voor de ouderen, tot de judo lessen in Waalre voor de jongeren. Ervaar dit zelf door te starten met een Free Coach Pas.

Stel niet uit, start met de Free Coach Pas
Vul dit formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Sportcentrum Coach is dé sportschool in de omgeving van Waalre. Bij sportcentrum Coach word je fit op een leuke manier dankzij o.a.; Personal Training, verschillende Groepslessen, Pilates of Judo. Profiteer van persoonlijke coaching en start je met een Gratis Dagpas. Weten welk programma het beste bij jou past en welke tarieven jij betaalt? Doe de abonnementstest en kom erachter of sportcentrum Coach bij jou past! 

Personal Coach / Training

Personal Coach / Training

Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

meer informatie

Jiu-jitsu

Jiu-jitsu

Jiu-jitsu voor kinderen (al vanaf 8 jaar!) en volwassenen

meer informatie

Overstapservice

Overstapservice

Overstappen naar Sportcentrum Coach?

meer informatie

ERVAAR
COACH
IN WAALRE

Starten met sporten? Sportcentrum Coach helpt jou om die eerste stap te zetten. Vraag hier een Gratis Dagpas aan en probeer het Gratis uit!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-11

De 6 grootste fabels over afvallen

Komt de zomer ook dit jaar 6 kilo te vroeg? Wij helderen de 6 grootste misvattingen over gewichtsverlies voor je op!

Geplaatst op 2020-12-11

FitSnacks.TV

FitSnacks.TV. Een innovatieve tool waardoor jij op elk moment van de dag bezig kan zijn met sport, gezondheid en lifestyle!

Geplaatst op 2020-12-11

Belangrijk: Sporten tot en met 17 jaar

Bekijk hier de RIVM regels over sporten tot en met 17 jaar.

Ik ben bijna 4 maanden verder, en 28 kilo lichter En ik voel me hartstikke goed, dit heeft mede te maken met de goede condi

- Loes Koopmans