• Standaard

Wil jij ook lekker eten en toch afvallen?

Bij Sportcentrum Coach in Waalre bieden wij voor mensen die willen afvallen dé voeding- en leefstijl cursus van Nederland aan! Met MyLine, een unieke, verantwoorde methode, kun je snel afvallen. De combinatie van bewegen en gezond eten zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en toch de leuke dingen in het leven kunt doen. Resultaat bereik je al binnen vier weken.

 

Cursus snel afvallen voor iedereen

Gezond en snel afvallen is voor iedereen mogelijk. Met de juiste discipline, maar vooral met het steuntje in de rug van de MyLine coach en je medecursisten kun je al snel resultaat behalen. MyLine belooft geen wonderen door middel van drankjes en shakes, maar geeft eerlijke voedingsadviezen met gezonde, lekkere recepten. Afvallen zonder jojo effect is niets anders dan het aanpassen van je levensstijl en daarvoor hoef je niet zoveel te laten.

 

Verantwoord bewegen en gezond eten

Gezond eten en voldoende beweging. Dankzij deze combinatie zorgt MyLine dat jij je doel bereikt. Snelafvallen én slank blijven. Je zult al gauw zien dat je niet alleen afvalt, maar ook veel beter in je vel zit. Dit, omdat je behalve op je voeding te letten, ook zorgt voor voldoende beweging. Daardoor krijg je meer energie. Je motivatie haal je uit de wetenschap dat je er echt geen feestje of etentje voor over hoeft te slaan. Bovendien komen er in iedere sessie mini-challenge(s) aan bod, waarbij we een positieve mindset creëren.

 

Word je eigen voedingscoach!

 

Kortom, MyLine is een praktische en leuke cursus waarin sporten en lekker eten samengaan. In maar 4 bijeenkomsten van 60 minuten leer je hoe je lekker en gezond kunt eten en toch kunt afvallen!

Aankomen hoeft niet meer, want na de cursus ben je voor de rest van je leven je eigen voedingscoach!

 

Dus wil jij ook een slanker en/of mooier figuur? Of wil je gewoon meer te weten komen over voeding? Aarzel dan niet langer en maak meteen een vrijblijvende afspraak met onze lifestyle adviseur om Myline® te leren kennen. Als je zelf niet geïnteresseerd bent, kun je deze informatie natuurlijk ook aan vrienden of kennissen doorgeven.

Of schrijf je direct in voor een van de volgende Myline®-cursussen:

 • Maandag 22 mei 19:00 uur (29 mei, 05 juni, 12 juni)
 • Maandag 19 juni 19:00 uur (26 juni, 03 juli, 10 juli)
 • Woensdag 07 juni 20:00 uur (14, 21, 28 juni)
 • Woensdag 05 juli 20:00 uur (12, 19, 26 juli)

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor een van de Myline®-infoavonden op het Sportcentrum:

 • Woensdag 17 mei 20:00 uur
 • Woensdag 05 juni 20:00 uur

 

Wacht dus niet langer! Maak een afspraak, anders is er misschien geen plaats meer. Veel plezier en succes ...

Nieuws

 • Alles over spierpijn

  Bijna iedereen heeft wel eens spieren ontdekt waarvan je het bestaan nog niet...

  Lees meer
 • Blue Monday

  Hoe voel je je vandaag? Een beetje in mineur? Dat is niet zo gek, vandaag is ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Coach / Training

  Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

  Lees meer...
 • Jiu-jitsu

  Jiu-jitsu

  Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt.

  Lees meer...
 • Overstapservice

  Overstapservice

  Overstappen naar Sportcentrum Coach?

  Lees meer...
 • Loes Koopmans

  "Ik ben Loes Koopmans, gezellige sociale meid, 27 jaar oud, samenwonend in Valkenswaard en al vanaf kleins af aan overgewicht."

  Loes Koopmans

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.