• Standaard

NL Actief gaat Nederland vitaler en gezonder maken

NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, gaat van 9 tot en met 14 april 2018 campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Sportcentrum Coach uit Aalst-Waalre is aangesloten bij NL Actief en steunt de campagne.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die zijn aangesloten bij NL Actief sporten zo’n 2.5 miljoen mensen. Daarmee is het de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. “Centra die zijn aangesloten bij NL Actief staan voor verantwoord en veilig sporten in een hygiënische omgeving”, zegt Richard Maatjes van Sportcentrum Coach. “Dat vinden wij heel belangrijk. We voldoen aan de wet- en regelgeving en hanteren consumentvriendelijke voorwaarden.” 

Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten én hun doelen behalen. “Doordat we samen zo’n grote organisatie vormen, kan NL Actief ook investeren in innovatie en nieuwe kennis. Dat wordt gedeeld met alle aangesloten centra, dus ook met ons. Daar profiteren onze leden van.”

Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. “De campagne is via onze social media te volgen.”

Nieuws

 • Alles over spierpijn

  Bijna iedereen heeft wel eens spieren ontdekt waarvan je het bestaan nog niet...

  Lees meer
 • Blue Monday

  Hoe voel je je vandaag? Een beetje in mineur? Dat is niet zo gek, vandaag is ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Coach / Training

  Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

  Lees meer...
 • Jiu-jitsu

  Jiu-jitsu

  Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt.

  Lees meer...
 • Overstapservice

  Overstapservice

  Overstappen naar Sportcentrum Coach?

  Lees meer...
 • Loes Koopmans

  "Ik ben Loes Koopmans, gezellige sociale meid, 27 jaar oud, samenwonend in Valkenswaard en al vanaf kleins af aan overgewicht."

  Loes Koopmans

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.