• Standaard

Blue Monday

Hoe voel je je vandaag? Een beetje in mineur? Dat is niet zo gek, vandaag is het blue Monday, de derde maandag van januari en de meest depri dag van het jaar. Zijn alle highlights van de feestdagen achter de rug en is jouw volgende vakantie nog niet in zicht? Dan is het tijd om jezelf te verwennen! Hier zijn onze tips voor de volgende weken:

Trakteer jezelf op een rustgevend bad. Een lekkere aromatherapie met kruiden en een geurtje heeft een heerlijk ontspannend effect. Een massage onder de warme douche doet je ook goed. Masseer je nek en schouders met de waterstraal. Of gun jezelf een professionele massage of een uitgebreide wellnessdag met sauna. Dit is bijna een kleine vakantie!

Gun jezelf de komende tijd ook een beetje extra slaap. Ga op een vaste dag in de week wat eerder naar bed, misschien al om 21.00 uur? Als je eens per week 9 uur slaap krijgt kunnen je hersenen goed rusten. Het kopje koffie bij het acht uur-journaal vervang je door kruidenthee en in plaats van je tablet of telefoon neem je een mooi tijdschrift mee naar bed. Doe dan nog enkele lichte ontspanningsoefeningen en relaaaaax...

Reik regelmatig naar de sterren en strek je spieren gedurende de dag eens helemaal uit. Doe alsof je het plafond wilt aanraken met je vingertoppen. Spreid je vingers en buig je tenen. Laat dan weer los. De afwisseling van spanning en ontspanning doet je spieren goed. Je voelt je vitaal.

Geniet van het winterweer en blaas een beetje stoom af in de natuur. Een heerlijke wandeling op het strand of in het bos, lekker zuurstof inademen… Ben je niet zo’n buitenmens? Kom vandaag dan in elk geval lekker bij ons sporten, een beetje beweging doet altijd goed! En wees gerust, ook het voorjaar zal het niet lang meer op zich laten wachten.....

Nieuws

 • Alles over spierpijn

  Bijna iedereen heeft wel eens spieren ontdekt waarvan je het bestaan nog niet...

  Lees meer
 • Blue Monday

  Hoe voel je je vandaag? Een beetje in mineur? Dat is niet zo gek, vandaag is ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Coach / Training

  Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

  Lees meer...
 • Jiu-jitsu

  Jiu-jitsu

  Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt.

  Lees meer...
 • Overstapservice

  Overstapservice

  Overstappen naar Sportcentrum Coach?

  Lees meer...
 • Loes Koopmans

  "Ik ben Loes Koopmans, gezellige sociale meid, 27 jaar oud, samenwonend in Valkenswaard en al vanaf kleins af aan overgewicht."

  Loes Koopmans

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.