• Standaard

Afvallen met MyLine

Wil jij ook lekker eten en toch afvallen?

Bij Sportcentrum Coach in Waalre bieden wij voor mensen die willen afvallen dé voeding- en leefstijl cursus van Nederland aan! Met MyLine, een unieke, verantwoorde methode, kun je snel afvallen. De combinatie van bewegen en gezond eten zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en toch de leuke dingen in het leven kunt doen. Resultaat bereik je al binnen acht weken*.

 

Cursus snel afvallen voor iedereen

Gezond en snel afvallen is voor iedereen mogelijk. Met de juiste discipline, maar vooral met het steuntje in de rug van de MyLine coach en je medecursisten kun je al snel resultaat behalen. MyLine belooft geen wonderen door middel van drankjes en shakes, maar geeft eerlijke voedingsadviezen met gezonde, lekkere recepten. Afvallen zonder jojo effect is niets anders dan het aanpassen van je levensstijl en daarvoor hoef je niet zoveel te laten.

 

Verantwoord bewegen en gezond eten

Gezond eten en voldoende beweging. Dankzij deze combinatie zorgt MyLine dat jij je doel bereikt. Snel afvallen én slank blijven. Je zult al gauw zien dat je niet alleen afvalt, maar ook veel beter in je vel zit. Dit, omdat je behalve op je voeding te letten, ook zorgt voor voldoende beweging. Daardoor krijg je meer energie. Je motivatie haal je uit de wetenschap dat je er echt geen feestje of etentje voor over hoeft te slaan.

 

Word je eigen voedingscoach!

Kortom, MyLine is een praktische en leuke cursus waarin sporten en lekker eten samengaan. In 8 bijeenkomsten leer je hoe je lekker en gezond kunt eten en toch kunt afvallen! Aankomen hoeft niet meer, want na de cursus ben je voor de rest van je leven je eigen voedingscoach!  

* Resultaten kunnen verschillen per persoon.

 

 

Interesse?

Wil je meer weten of aanmelden?  Vul je gegevens hieronder in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.  De MyLine cursus is uniek in Waalre!

 

Gratis fitness in Waalre? Free Coach Pas!

 

Nieuws

 • Tot op het bot gezond

  Drie musketiers tegen osteoporose Osteoporose, in de volksmond ook wel bot...

  Lees meer
 • Goede Voornemens

  Tien tips voor jouw goede voornemens Je nieuwe gewoontes voornemen is een ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Weerbaarheidstraining

  Weerbaarheidstraining

  Weerbaarheidstraining "Rots en Water"

  Lees meer...
 • Personal Training

  Personal Coach / Training

  Om sneller resultaten te bereiken kan Sportcentrum Coach je op diverse manieren (extra) helpen!

  Lees meer...
 • Jiu-jitsu

  Jiu-jitsu

  Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingssport die heel divers is. Dit is wat de sport leuk maakt en houdt.

  Lees meer...
 • Overstapservice

  Overstapservice

  Overstappen naar Sportcentrum Coach?

  Lees meer...
 • Loes Koopmans

  "Ik ben Loes Koopmans, gezellige sociale meid, 27 jaar oud, samenwonend in Valkenswaard en al vanaf kleins af aan overgewicht."

  Loes Koopmans